HTML

Forgóajtó

Egy Ausztriában dolgozó magyar szállodaigazgató gondolatai szakmaibelieknek és szakmán kívülieknek. Kellemes itt tartózkodást kívánok!

Friss topikok

Tizenhét nap

2013.07.30. 14:16 szallodas

Megnéztem, az előző két bejegyzésem között tizenhét nap telt el. Hát ez a szép a csúcsszezonban. Tizenhét napon keresztül nem volt arra időm, illetve ha időm volt, akkor meg energiám nem, hogy a blogírás című terápiát folytassam. Ebben a tizenhét napban volt egymás után tizennégy nap, amikor szünnap nélkül egyhuzamban dolgoztam, minimum napi tizenkét órát. Voltak VIP-vendégek, törzsvendégek, rendezvények. A feleségem megállapította, hogy betegesen munkamániás vagyok, a barátaim szerint rossz vezető, aki nem tud delegálni, a gyerekem egyszerűen csak nem ismer fel, a szomszéd meg azt hitte, hogy elutaztam.  De amikor a vendég azt mondta, hogy még soha nem volt olyan jó szállodában, mint az enyém, akkor azért az jól esett. Csak most ki kell engesztelni a feleségemet, újra össze kell ismerkednem a lányommal, kell egyet sörözni a szomszéddal és a barátokkal. És vissza kell térni a blogíráshoz. Nagy szerencse, hogy a kutya tényleg egy feltétlenül hűséges lény.

3 komment

Címkék: lelkizés

A bejegyzés trackback címe:

https://forgoajto.blog.hu/api/trackback/id/tr975432848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pilotakeksz78 2013.10.20. 02:33:40

egy kicsit mintha regen frissult volna az oldal pedig elevezettel olvastam(nam) hiszen en is a szakmaban dolgozom

pilotakeksz78 2013.10.20. 02:45:06

Helyesbitek!! en nem lattam rendesen..

szallodas · http://forgoajto.blog.hu 2013.10.20. 12:28:16

Sajnos gyakran alakul úgy, hogy nagyon hosszan nem tudok írni idő/energia hiányában, de azért ha lehet, hetente kétszer megpróbálok jelentkezni. Örülök, ha olvasod a blogot.
süti beállítások módosítása