HTML

Forgóajtó

Egy Ausztriában dolgozó magyar szállodaigazgató gondolatai szakmaibelieknek és szakmán kívülieknek. Kellemes itt tartózkodást kívánok!

Friss topikok

Bemutatkozás

2013.05.20. 22:52 szallodas

Megígérem, nem leszek túl hosszú, végülis nem a bemutatkozás a legfontosabb, de azért nem árt ezt-azt előre tudni a blogról és rólam. Először is bocsánatot kérek az anonimitásomért. Nem árulom el ki vagyok. Elég annyi, hogy Ausztriában vezetek egy magyar tulajdonban lévő, a helyi viszonyokhoz képest viszonylag nagy szállodát. Titkolózásomnak több oka is van. Hogy a legfontosabbal kezdjem: a szálloda világa a diszkréció világa. Akármiről is írok,  mindent meg kell tennem azért,  hogy a vendégeink diszkrécióját védjem. Természetesen ezen blogban senki nem lesz beazonosíthatóan megnevezve, ám a lehető legnagyobb fokú diszkrécióra való törekvés érdekében a saját nevemet és a szállodám nevét is titokban tartom. A második okom a titkolózásra, hogy tulajdonosom kommunikációs stratégiájának legfontosabb pontja: csak a lehető legkevesebb és csak a legszükségesebb információkat hozzuk nyilvánosságra. Amit én tiszteletben kívánok tartani. Végül pedig azt szeretném, hogy ez a blog ne rólam szóljon, a tartalmat ne az én személyem, hanem sokkal inkább a gondolataim, meglátásaim adják.  Szóval itt nem lesznek sztárok, de lesznek humánpolitikai felvetések, nem lesznek receptek, de lesz szó vendéglátásról, és nem lesznek szaftos botrányok, de lesz menedzsment és marketing. Szakmabelieknek és érdeklődő kívülállóknak.

1 komment

Címkék: bemutatkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://forgoajto.blog.hu/api/trackback/id/tr525309160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.06.07. 02:47:48

Sok sikert es hajra :)

eddig minden sora atjott!Latszik, hogy erted amit csinalsz...

Nagyon erdekes a menedzsment szemuvegen at vizsgalni egy hotelt :)

(5ev folyami hajozas - reci, 1.5 ev svajci 4* reci )
süti beállítások módosítása