HTML

Forgóajtó

Egy Ausztriában dolgozó magyar szállodaigazgató gondolatai szakmaibelieknek és szakmán kívülieknek. Kellemes itt tartózkodást kívánok!

Friss topikok

Törvényjavaslataim

2014.02.09. 21:08 szallodas

Belügyminiszter akarok lenni! Nem azért, mert akkor nekem is lehetne huszonnégy ingatlanom meg egy Wartburgom, hanem azért, hogy átírhassam a BTK-t. Két új bűncselekményt vezetnék be. Először is büntetném az új szállodák építését. Súlyosbító tényező lenne a budapesti szállodaépítés. Az állami finanszírozású szállodaépítés pedig a hűtlen kezelésnek lenne egy minősített esete. Ez egy határozott ideig érvényes törvény lenne, akkor vesztené hatályát, amikor a KSH először mutat ki 60 százalékos átlagos szállodai foglaltságot.

A második általam bevezetett bűncselekmény a svédasztalról kézzel evés lenne. Büntetném már azt is, ha valaki egyszerűen csak kézzel, a kirakott szervízeszközök nélkül szed a tányérjára, de azt meg lehetne úszni néhány év fegyházzal. Azért viszont tuti életfogytiglant adnék, amikor valaki kézzel belenyúl a felvágottba vagy mondjuk kikap egy rántott húst, és még ott helyben a svédasztalnál bele is tömi az arcába. Mint az igazi zugevők a hűtőszekrény előtt állva.

Kövess a Twitteren: www.twitter.com/forgoajtoblog

Szólj hozzá!

Címkék: étterem ingatlanpiac kisszines

A bejegyzés trackback címe:

https://forgoajto.blog.hu/api/trackback/id/tr195806857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása